Ring mig op for et tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Elarbejde af enhver form løses i Randers og omegn

Når det kommer til diverse elarbejde kan vi klare lidt af hvert. Næsten alle problemer, der kan opstå med elektriciteten i hjemmet, kan vi håndtere professionelt. Når det kommer til virksomheder og boligforeninger, kan vi også være behjælpelige med diverse elarbejde.

Vi arbejder primært med elarbejde i Midtjylland og Randers, så hvis det er her, du har brug for assistance, når det kommer til elarbejde, er vi det oplagte valg.

Vi yder professionel hvidevareservice som en af vores elarbejde. Er den gamle vaskemaskine ved at have problemer med at klare tøjet? Måske skal den tjekkes af en af vores kyndige elektrikere, eller måske trænger du bare til en ny. Her kan vi også være behjælpelige. Vi tilbyder salg af nye energieffektive hårde hvidevare til konkurrencedygtige priser.

Har I brug for tyverisikring eller overvågning af jeres hus eller virksomhed? Vi har avancerede alarmsystemer, der lever op til alle kravene fra forsikringsselskaberne, og vi kommer gerne og sætter det hele op, så I kan sikre jeres bolig eller virksomhed mod indbrud og uønskede gæster.

Lyset er en vigtig el-opgave for mange

Vi mener at belysningen er en vigtig del af en god indretning. Med tiden er den blevet mere og mere overset og prioriteres ikke højt nok. Lyset i hjemmet er med til at skabe de rigtige forhold, til når der for eksempel skal arbejdes eller hygges. Derfor kan man overveje forskellige typer af lyskilder og forskellige steder lyset skal sættes op. Dette elarbejde kan du bruge os til. Vi tilbyder belysning fra en række forskellige mærker, og kommer selvfølgelig og sætter belysningen op efter jeres ønsker.

Netværkssystmer i forbindelse med elarbejde

Har du en virksomhed, tilbyder vi opsætning af diverse netværkssystemer. I samarbejde med jer vil vi finde frem til løsninger, der er optimale i forhold til lige netop jeres virksomhed. Vi vil på den måde få skabt brugervenlige løsninger alle vil have glæde af. Vi er med jer hele vejen i processen, lige fra trækning af kabler til installation af selve udstyret.

Vi hjælper selvfølgelig også gerne med netværksløsninger til private formål.

Vi tilbyder altså lidt af hvert, når det kommer til elarbejde i Midtjylland og omegnen af Randers. Kontakt os endelig, for at høre mere om, hvad vi kan gøre, for at hjælpe dig med dit elarbejde. Ring på telefon 98 55 00 70 eller skriv til os her.​​

Krogsøe El

Middelbovej 28

8960 Randers SØ
Telefon: 98 55 00 70

E-mail: Send en mail

CVR: 21988030

Krogsøe El

Ny havnevej 1,
​9550 Mariager
​Telefon: 98 55 00 70

E-mail: Send en mail

CVR: 21988030