Ring mig op for et tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Døgnvagt elektriker i Midtjylland

Når vi mindst venter det, kan uheldet være ude, og en eller anden elinstallation i hjemmet går i stykker. Dette kan være irriterende, og man vil altid gerne have det fikset så hurtigt som muligt. Måske er det bare en lampe, der er gået ud, en stikkontakt, der ikke virker, eller vaskemaskinen, der ikke får strøm.

Der er masser af forskellige elapparater i vores hjem nu om dage, hvilket også betyder der er meget, der kan gå i stykker. Men hvad gør man, hvis det er sent om aftenen, og man akut har brug for en døgnvagt elektriker til at komme og ordne problemet?

Ring efter en døgnvagt elektriker

Hos Krogsøe El står vi altid klar til at hjælpe dig, hele altså døgnet rundt. Om du så vågner om natten, og du får akut brug for hjælp til installationerne, så er vores døgnvagt elektriker ikke mere end et enkelt opkald væk, hvis du befinder dig i omegnen af Randers.

Vores elektriker løser alle el-opgaver døgnet rundt

Virker lyset i gangen ikke, eller opdager du måske, at strømmen til dit køleskab eller fryser er gået? Så er det med at få en professionel til at kigge på det med det samme. Nogle ting kan vente, mens andre bare ikke kan. Uanset sagen, kan du have ro i sindet, når du ved, at du aldrig behøver at stå uden en der er kyndig og klar til at hjælpe dig.

Når problemet opstår, kan en døgnvagt elektriker kontaktes på telefon 98 55 00 70.​

Krogsøe El

Middelbovej 28

8960 Randers SØ
Telefon: 98 55 00 70

E-mail: Send en mail

CVR: 21988030

Krogsøe El

Ny havnevej 1,
​9550 Mariager
​Telefon: 98 55 00 70

E-mail: Send en mail

CVR: 21988030